Behandlingar

Vad behöver du, just här och nu? En healingbehandling som väcker din kropps naturliga läkningsprocesser eller avslappande klangmeditation som stärker dig inifrån och ut? Här finns healingbehandlingar och klangmeditationer som hjälper dig hitta balans i livets alla delar. Är du osäker på vilken behandling som passar dig? Hör av dig så hjälper jag dig att hitta rätt.

Kvinna som njuter av healingbehandlingar och shamansk energimedicin

Omvandla det som är tungt och trött till lätt energi som låter dig flöda med livet. Dina energier öppnas upp så att du kan skapa och ge utrymme till ditt sanna jag.

Ge dig själv en avkopplande stund och låt dig fyllas av toner och vibrationer från klangskålarna. Allt du behöver göra är att slappna av och ta emot kraften i vibrationerna.

Jag placerar skålar på dig och låter vibrationerna flöda genom din kropp. Toner och vibrationer jobbar i dig och ger en behagligt helande och avslappnande stund.

En healingbehandling där du får slappna av på bänken medan jag intuitivt känner in vad du behöver här och nu. Healingen aktiverar din kropps egen förmåga till läkning och balanserar dina energier.

Min intuitiva healing kombineras med min mans kraniosakrala behandling och femdimensionella healing. En kraftfull healingbehandling som väcker din kropps egen förmåga till läkning.

Erbjudande

20 % på din första behandling

Är det första gången du bokar en behandling hos mig? Just nu erbjuder jag 20 procent rabatt på en valfri behandling. Klicka i att du är en ny kund när du skickar en bokningsförfrågan för att ta del av erbjudandet.