Angelica Westermark som driver seed of life

Om mig

Angelica Westermark heter jag. En ljussjäl bland miljontals andra ljussjälar som kommit till den här platsen i den här tiden för att lära mig livets skola. Min livsresa har gett många lärdomar och bjudit in stor visdom i mitt liv. Som hur jag själv skapar min tillvaro genom tankar, ord och handlingar.

När vi lever vårt liv i den farkost som vi kallar kroppen, kommer det med flera utmaningar, vissa får fler än andra. Kanske har du varit med om något tungt, vill stärka din självkärlek eller frigöra blockeringar som håller dig tillbaka. Oavsett förutsättningar erbjuder jag kraftfulla behandlingar som omvandlar det tunga och trötta till lätt energi som låter dig flöda med livet.

Jag blandar mitt shamanska kunnande med min intuition, bjuder in till samtal och jobbar därifrån med just det du behöver. En ljus illumination, healing eller en stunds avslappnande klangmeditation som hjälper dig att värdesätta dig själv som den viktigaste personen i ditt liv.

Hör av dig till mig om du har några frågor, annars är du varmt välkommen att boka en av mina behandlingar. Jag ser fram emot att vara en del av din resa!

 

Med kärlek,

Angelica

”Betrakta varje människa som du möter, se alla som den gudomlighet hon är. Varje man, varje kvinna, varje levande väsen håller källans ljus. Universum är ej hel utan den minsta organism. Det finns ingen död, bara en ny vibration.”
Logga seed of life.se

Är du nyfiken på mina behandlingar?

Jag erbjuder behandlingar till dig som längtar efter ett uppvaknande, en kärleksfull tillvaro och ett meningsfullt sammanhang. Läs mer och hitta den behandling som passar just dig och dina behov.